FAQ

Sharepeeps er en unik spiller på "Det Grønne Marked" hvor de, som de eneste, tilbyder en App udelukkende baseret på deleøkonomi og cirkulære gevinster.

Sharepeeps tilbyder en unik mulighed i form af lukkede netværker for virksomheder, kommuner og foreninger, der let og enkelt kan administreres via et personligt login.
I de lukkede netværker, kan medlemmerne nemt dele, bytte og låne gratis ting eller services med hinanden.

Sharepeeps fokuserer på relationerne i det at dele, det er godt for både samfundet, for dig og selvfølgelig for miljøet.

Sharepeeps understøtter deleøkonomi, går ind for at bekæmpe overforbrug, således at vi kan spare på jordens ressourcer og få skabt et grønnere Danmark.

🍀Sharepeeps vækker Deleøkonomien til livs🍀
Reducere, Genbruge og Genanvende er de tre vigtigste komponenter i en miljøbevist adfærd.

Derfor er alle komponenterne implementeret i vores app, hvor brugerne kan dele, bytte, forære eller efterlyse produkter, ydelser eller services for at få skabt et grønnere Danmark.

🍀Sharepeeps går ind for miljøvenlighed🍀
Ja - Sharepeeps er et bæredygtigt koncept

Sharepeeps er en grøn og bæredygtig løsning, der gør det nemmere at finde brugt end at købe nyt,

Sharepeeps miljøbevidste brand, værdi og goodwill vil påvirke erhvervskunderne positivt, ved at karakterisere dem som virksomheder, kommuner eller foreninger der tager et socialt ansvar*

*(Corporate Social Responsibility) CSR

🍀Det skal være nemmere at skåne miljøet end at slide på det.🍀
For at få adgang til et specifikt fællesskab i en virksomhed eller forening, kræver det, at den pågældende virksomhed har en Sharepeeps konto. Hvis du ikke har adgang endnu, så kontakt os i dag!
Husk at Sharepeeps tilbyder en række gratis fællesskaber, så brugere fra hele verden kan få glæde af vores App 100% gratis!
Ja! Der er ingen begrænsninger for hvilke virksomheder der kan få adgang til deres egne lukkede grupper, så uanset om I en lille sports klub, mellemstor boligforening eller en større virksomhed, så kan I få oprettet jeres helt egen gruppe!


-Vi har lettere ved at Dele ting med folk vi kender, end dem vi ikke kender. Derfor tilbyder vi lukkede fællesskaber til vores B2B kunder.
Det bringer jeres kollegaer, medlemmer eller ansatte tættere!
Det giver bedre relationer.

🍀Vi har ikke alt hver især, men med Sharepeeps har vi ALT🍀
Sharepeeps tilbyder flere typer af annoncer i vores app. Dog vil alle lukkede samfund altid være 100% fri for reklamer. Ønsker du at annoncere på Sharepeeps? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Sharepeeps ApS, Vinhusgade 11B - 4700 Næstved, Danmark.
Telefon: +45 70 60 60 11
Mandag - Torsdag fra 08:00 - 17:00.
Fredag 8.00 - 16.00
Mail: support@sharepeeps.dk