FAQ

Sharepeeps er en unik spiller på "Det Grønne Marked" hvor de, som de eneste, tilbyder en App udelukkende baseret på deleøkonomi og cirkulære gevinster.

Sharepeeps tilbyder en unik mulighed i form af private og lukkede netværker for virksomheder, kommuner og foreninger, der let og enkelt kan administreres via et personligt login.
I de lukkede netværker, kan medlemmerne nemt dele, bytte og låne gratis ting eller services med hinanden.

Sharepeeps fokuserer på relationerne i det at dele, det er godt for både samfundet, for dig og selvfølgelig for miljøet.

Sharepeeps understøtter deleøkonomi, går ind for at bekæmpe overforbrug, således at vi kan spare på jordens ressourcer og få skabt et grønnere Danmark.

Sharepeeps vækker Deleøkonomien til livs.
Reducere, Genbruge og Genanvende er de tre vigtigste komponenter i en miljøbevist adfærd.

Derfor er alle komponenterne implementeret i vores app, hvor brugerne kan dele, bytte, forære eller efterlyse produkter, ydelser eller services for at få skabt et grønnere Danmark.

Sharepeeps går ind for miljøvenlighed.
Ja - Sharepeeps er et bæredygtigt koncept.

Sharepeeps er en grøn og bæredygtig løsning, der gør det nemmere at finde brugt end at købe nyt,

Sharepeeps miljøbevidste brand, værdi og goodwill vil påvirke erhvervskunderne positivt, ved at karakterisere dem som virksomheder, kommuner eller foreninger der tager et socialt ansvar(Corporate Social Responsibility)

Det skal være nemmere at skåne miljøet end at slide på det.
Sharepeeps tylbyder forskellige typer af medlemsskaber.

For private brugere er der oprettet flere åbne fællesskaber, som er 100% gratis at tage del i. De åbne fællesskaber er opdelt i regioner, for at sortere de postede produkter og serviceses geografisk.

Det er meget simpelt at tage del i de åbne fællesskaber. Du skal blot Downloade den gratis App, oprette en gratis konto og udvælge hvilke fællesskaber du vil tage del i.

For erhvervskunderne og det offentlige, er der en unik mulighed for, at oprette private og lukkede fællesskaber med et månedligt betalt abonnement. Som erhvervsmedlem, har du mulighed for, at lave unikke statistikker, sende Push-notifikationer og indsamle data om brugernes adfærdsmønstre.

For at få oprettet et privat fællesskab, kræver det en Sharepeeps virksomhed konto og et unikt login. Er du interesseret i at høre mere om hvordan du kommer igang, priser eller andre informationer - Så tøv ikke med at kontakte os og få en uforpligtende samtale om jeres grønne muligheder.
Sharepeeps tilbyder flere typer af annoncer i vores app.

Det er muligt at reklamere i de åbne netværker, som består af en masse private brugere. Dog vil de private og lukkede fællesskaber altid være 100% reklame fri.

Ønsker du at annoncere på Sharepeeps?
Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Sharepeeps ApS, Vinhusgade 11B - 4700 Næstved, Danmark.
Telefon: +45 70 60 60 11
Mandag - Torsdag fra 8:00 - 17:00.
Fredag 8.00 - 16.00
Mail: support@sharepeeps.dk

Tilmeld Dig Sharepeeps News!

Så får du automatisk tilsendt nyheder og opdateringer,

samt spændende artikler og muligheden for at deltage

i vores fede konkurrencer!