To Homepage    |   Privacy Policy English

 

Sharepeeps’ privatlivspolitik

Introduktion

Når du bruger vores app indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises i appen. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Det er vigtigt for os at understrege, at vores indsamling af information er nødvendig, fordi vi har et ønske om, at appen skal være gratis for dig at downloade – og bruge. Herudover vil vi gerne hjælpe andre økologiske, bæredygtige eller grønne initiativer, ved at gøre reklame for dem.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores app indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, samt øvrig brug af appen.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din tablet eller mobiltelefon, dit IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke produkter og annoncer du klikker på (adfærd). Herudover er det nødvendigt for appens virke, at du giver dit eksplicitte samtykke til vores indsamling og anvendelse af informationer, og indtaster navn, telefonnummer, e-mail, adresse og interesser samt interesser og oplysninger om ting, du er på udkig efter. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved ageren.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. I den forbindelse bruger vi en cloud-løsning fra Azure. De skriver selv om løsningen:

“Security and privacy are built right into the Azure platform, beginning with the Security Development Lifecycle (SDL) that addresses security at every development phase from initial planning to launch, and Azure is continually updated to make it even more secure. Operational Security Assurance (OSA) builds on SDL knowledge and processes to provide a framework that helps ensure secure operations throughout the lifecycle of cloud-based app.”

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer i appen, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Herudover anvender vil vi på sigt anvende oplysningerne i anonymiseret form, og på denne måde være i stand til at sige mere om, hvordan personer i din alder, i dit lokalområde eller med dine interesser, agerer.

Da vores app er gratis at downloade og benytte, er denne indsamling af data vores eneste indtjeningsgrundlag, og dermed med til at sikre, at appen også i fremtiden, vil eksistere.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af appen, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Tredjeparter”. Oplysningerne anvendes til de formål, der er beskrevet ovenfor.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til contact@sharepeeps.org. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Tredjeparter

Vi har endnu ikke nogen samarbejdsaftaler.

Udgiver

Sharepeeps ejes og drives af:

ANDANI I/S
Bregnerødgade 8, st., th.
2200 København N

CVR-nr. 37775029
Tlf. 42406243
contact@sharepeeps.org